Klantevredenheidsonderzoek

afbeelding

Kwaliteit staat bij Avicen voorop. We scheppen op verschillende manieren voorwaarden voor het verlenen van kwalitatief goede zorg. We hebben een strikt kwaliteitssysteem en we stellen hoge eisen aan onze medewerkers. Een evaluatie van de geboden zorg aan de cliënt is daarbij van belang. Avicen laat daarom periodiek een cliënttevredenheidsonderzoek doen door een onafhankelijke auditor, zodat wij:

  • steeds betere kwaliteit van zorg leveren
  • inspelen op nieuwe ontwikkelingen
  • onszelf consequent perfectioneren

CQ-index

We krijgen inzicht in wat de cliënten van onze zorg vinden. Krijgen zij de zorg die zij graag willen? Is de continuïteit van de zorgverlening gewaarborgd en krijgen zij niet dagelijks een andere zorgverlener? Is er voldoende respect en is de afstemming tussen de verschillende behandelaars adequaat? CQ-Index staat voor Consumer Quality Index en is een gestandariseerde systematiek voor het meten, analyseren en rapporteren van klantervaringen in de zorg. Avicen thuiszorg heeft in 2014 een meting laten verrichten door FACIT. Zij zijn een geaccrediteerd onderzoeksbureau. 

De resultaten van de CQ-index meting met betrekking tot: De zorgverleners werden gewaardeerd door onze klanten op het cijfer: 8,5 / 10

Vrijwillig en anonieme deelname

We laten periodiek een cliëntervaringsonderzoek uitvoeren door het extern onderzoeksbureau FACIT. Uw eventuele deelname aan het onderzoek is altijd vrijwillig en anoniem. Het onderzoek levert ons belangrijke informatie op. We krijgen een goed inzicht en antwoord op vragen, zodat we kunnen bepalen hoe we het nog beter kunnen doen.

Niet benaderen voor deelname

In principe gaan we ervan uit dat onze cliënten mee willen werken aan een cliëntervaringsonderzoek. Dat betekent dat u benaderd kunt worden voor het onderzoek. Als u niet wilt deelnemen kunt u dat ons bij voorbaat kenbaar maken.